Servicii

Prezentare

Ne implicam in proiecte interne si internationale de mare complexitate, proiecte pentru reusita carora garanteaza cunostintele, profesionalismul si seriozitatea echipei noastre. Va punem la dispozitie urmatoarele categorii de servicii:

obtinerea autorizatiilor specifice lucrului cu instalatii nucleare, surse radioactive sau generatoare de raze X ce consta in activitati de consultanta de specialitate, intocmire de documentatii tehnice si obtinerea de autorizatii CNCAN pentru importul, exportul, utilizarea, detinerea si demontarea/dezmembrarea de instalatii radiologice, surse radioactive, destinate utilizarilor industriale, in conformitate cu reglementarile in vigoare si cu legea 111/ 1996, cu modfificarile si completarile ulterioare. Documentatiile tehnice mentionate mai sus contin si rapoarte de expertizare intocmite de experti acreditati CNCAN.
realizarea lucrarilor de manipulare a instalatiilor radiologice, surselor radioactive si generatori de raze X cu utilizari industriale, care, in conformitate cu legislatia in vigoare, trebuie executate numai de catre personal autorizat CNCAN.
Societatea noastra este autorizata CNCAN pentru lucrari de manipulare si dispune de personal de inalta calificare care detine permise de exercitare CNCAN pentru activitati nucleare (nivel II si nivel III).